V době karantény se snažíme co nejméně vycházet z bezpečí domova. Proto došlo i na domácí pečení chleba. Naším velkým pomocníkem je domácí pekárna, která v této době u nás jede na plné obrátky. My jsme si tentokrát upekli domácí kmínový, z naší kvalitní čerstvé mouky přímo z Horňácké farmy. Mouk je hned několik druhů, takže máte z čeho vybírat.
Recept:
Suroviny dáváme do pekárny v uvedeném pořadí.
- 500ml vody
- 330 g Bio pšeničné celozrnné jemné mouky
- 330 g Bio pšeničné mouky hladké
- 3 čajové lžičky mletého kmínu Sonnentor
- 2 čajové lžičky soli
- 2 čajové lžičky cukru
- 3/4 kostky čestvého droždí
Vyzkoušejte, snad Vám bude chutnat.